KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini

Share | 
 

 Pelakon Fazurina dah bertudung

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 431
DUIT gempakZ : 865
REPUTASI : 0
Join date : 2008-12-30
Age : 34
Location : Johor negeriku

PostSubject: Pelakon Fazurina dah bertudung   Thu Jun 14, 2012 1:12 pm


Fazurina adalah pelakon dalam Dunia Anita dan Trilogi Cinta, kini telah menukar image baru dengan gaya bertudung. Mengapa Bertudung? Kata Fazurina dia mengambil keputusan untuk bertudung datang ikhlas dari hatinya dan bukannya sekadar menunjuk nunjuk atau dipaksa mana mana pihak.

Katanya lagi, "Saya tiada apa-apa alasan kenapa perlu ambil keputusan untuk bertudung tetapi ia datang dari hati saya sendiri selepas menyambut hari lahir yang ke-30", kata Fazurina.

Walaupun sedar kemungkinan tawaran berlakon bakal berkurangan, namun Fazurina tetap optimis dan menganggap setiap orang mempunyai rezeki masing-masing yang datang daripada Allah.

Kalau Fazurina tidak bertudung pun kata rezeki itu bukan milik saya, ia tetap tidak akan menjadi hak saya. Saya reda dengan semua ketentuan tetapi itu bukan alasan untuk saya tidak berbuat apa-apa mengenainya. Usaha itu lebih penting,” kata Fazurina.

Dalam pada itu, Fazurina memberitahu bahawa dia ada mendapat tawaran untuk berlakon sebagai watak utama untuk siaran TV3 namun dia terpaksa menolak kerana pengarah mahu dia membuka tudung. Niat saya bertudung bukan sementara, saya rasa sudah cukuplah saya membuka tudung sebelum ini, saya percaya dengan rezeki dari Allah,” ujar beliau.

Alhamdulilah Fazurina kini baru sahaja selesai menjalani penggambaran drama “Trilogi Cinta” musim terbaru untuk RTM sebanyak 40 episod yang bakal ditayangkan selepas Hari Raya Aidilfitri nanti. - mstar-
Back to top Go down
http://gempakz.forumotion.com
 
Pelakon Fazurina dah bertudung
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: RUANGAN SUKARIA :: MUZIK & SELEBRITI-
Jump to: