KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini

Share
 

 Artis ada pakai 10 Bodyguard

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 431
DUIT gempakZ : 865
REPUTASI : 0
Join date : 2008-12-30
Age : 34
Location : Johor negeriku

Artis ada pakai 10 Bodyguard Empty
PostSubject: Artis ada pakai 10 Bodyguard   Artis ada pakai 10 Bodyguard EmptyThu Jun 28, 2012 7:40 pm


KUALA LUMPUR, 25 JUN 2012: Selepas kecoh dengan kisah artis baru yang tak sudah-sudah dilanda masalah dan kontroversi, Murai Batu terdengar pula cerita mengenai seorang artis senior yang cukup aktif dalam sebuah pertubuhan bagi menegakkan hak artis.

Sudah beberapa kali pelakon ini menyuarakan haknya dalam membela nasib golongan artis yang ditindas dan tidak kurang juga suaranya yang sering kedengaran menyelar perilaku artis yang tidak baik dan bermasalah.

Pelakon ini dilihat menjalankan tanggungjawab yang diberikan kepadanya dan Murai Batu tabik kepada pelakon ini kerana kegigihannya membawa jawatan dan mandat yang telah diberikan.

Tapi yang kurang sedap mengenainya baru-baru ini, Murai Batu dengar khabarnya dia sudah naik tocang apabila salah menggunakan kuasa yang diberikan.

Pada sebuah acara yang melibatkan ramai artis baru-baru ini, pelakon ini tampil dengan 10 orang pengawal yang memanggilnya 'tuan' telah menyatakan perasaan yang kurang senang apabila para selebriti menerima tawaran membuat persembahan pada kadar bayaran yang sangat rendah.

Namun begitu, ada para selebriti yang terlibat memberitahu bahawa mereka tidak kisah dengan bayaran yang diberikan kerana ia merupakan aktiviti amal yang tidak mendatangkan sebarang keuntungan.

Kalau sebelum ini ramai yang tabik dengan cara dia mengendalikan masalah yang melibatkan artis, tetapi perkara terbaru seperti ini seolah-oleh dia sudah gila kuasa.

Murai Batu pun hairan, bukankah kalau aktiviti amal ada yang tidak berbayar? Apatah lagi ini adalah acara yang dianjurkan bagi memberi peluang dan membela nasib artis yang tertindas. Rasa macam keliru pula dengan perjuangan pelakon seorang ini.

Sumber-murai
Back to top Go down
http://gempakz.forumotion.com
 
Artis ada pakai 10 Bodyguard
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: RUANGAN SUKARIA :: MUZIK & SELEBRITI-
Jump to: