KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini

Share | 
 

 Salleh Yaacob umum bersara dari dunia hiburan gara-gara video di Youtube?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mr.PiNGu

avatar

Posts : 553
DUIT gempakZ : 1510
REPUTASI : 1
Join date : 2010-12-13

PostSubject: Salleh Yaacob umum bersara dari dunia hiburan gara-gara video di Youtube?   Thu Feb 28, 2013 5:55 pm

Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada berguna.. huhu

Quote :
Tak tau mcm mana nak paste link youtube. But kamu can search youtube Bangkang dari Longkang yg dilakonkan salleh yaacob dan nabil mempersendakan rakyat2 yg menyokong parti pembangkang. SinarFm telah diboikot oleh rakyat jelata. Dan lawak ke der2 bakal menyusul.

Fanpage sinarfm habis dicemuh peminat gara2 lawak bangang raja azura, salleh yaacob, nabil. Sinarfm dah keluarkan statement kat fb yg their station tidak ada kena mengena dgn penglibatan clip bangang 3 org ni. Begitu juga salleh yaakob dah memohon maaf dan ingin bersara dari dunia hiburan. Nabil dan kak engku bila lagi?? Last checked semua komen2 nak boikot sinarfm kat wall mereka telah didelete.

Geng2 lawak ke der2 juga bakal diboikot filem mereka gara2 penglibatan bangang mereka mempersendakan hak rakyat untuk memilih parti pilihan mereka.

kesimpulannya retis2 ni semua.. Kamu berhak untuk support mana2 parti pilihan. But that doesnt mean boleh memperkecilkan, mempersendakan pihak parti yg lagi satu. So now just face the consequences lah. Good luck to all yg terlibat.

sumber: http://mforum2.cari.com.my/portal.php?mod=view&aid=1146
Back to top Go down
 
Salleh Yaacob umum bersara dari dunia hiburan gara-gara video di Youtube?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jadi Mualaf, Janet Jacson tinggalkan dunia hiburan
» islam memang biadab.
» Iblis tercipta dari api, kenapa bisa tersiksa di neraka?
» 6 Keturunan Yahudi yang jadi penguasa dunia teknologi
» Bertambahnya Muallaf Di Dunia Barat

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: RUANGAN SUKARIA :: MUZIK & SELEBRITI-
Jump to: