KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini

Share | 
 

 Zorro

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tomato man

avatar

Posts : 267
DUIT gempakZ : 727
REPUTASI : 1
Join date : 2010-05-25

PostSubject: Zorro   Tue Jun 29, 2010 2:18 am


dalam one piece, watak zorro ni antara yang aku minat.. dia satu watak yang hebat dimana keupayaannya bermain pedang memang dasyat. pada satu ketika zorro dilihat ganas dan kejam terutamanya ketika bertempur. akan tetapi pada satu ketika, zooro dilihat satu watak yang cukup cute dan comel.

selalu bertekak dengan tukang masak bernama sanji.. dua-dua watak yang comel but aku rasa sanji sering cemburu dengan zorro.. aku pun xtahu nape.. haha.. Zorro ni sometime xkisah pe org nak wat.. dia ni agak pemalas and suke tido je.. haha..

Uniquenya zooro denga keupayaannya menggunakan tiga pedang serentak ketika bertarung dan selalunya dia ini tak terkalah. namun begitu, berdepan dgn seorang Shibukai bernama hawk, Zorro tewas dengan sangat mudah.. namun, kekalahanya bukanlah titik noktah baginya. itu satu pengajaran untuk dia menjadi lebih kuat!
Back to top Go down
 
Zorro
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: RUANGAN SUKARIA :: KOMIK, ANIME, MANGA & KARTUN-
Jump to: