KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini

Share | 
 

 Tokek - Mengapa ia mahal?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 431
DUIT gempakZ : 865
REPUTASI : 0
Join date : 2008-12-30
Age : 33
Location : Johor negeriku

PostSubject: Tokek - Mengapa ia mahal?   Sat Dec 25, 2010 12:18 pm


hai.. korang nampak tak haiwan yang macam cicak tp berkulit pelik tu.. orang panggil Tokek. tapi just tertanya-tanya mengapa haiwan ini mahal harganya? actually saya tiada jawapan untuk itu. and apa keguaan haiwan ini pun saya tak tahu. mungkin kene jalankan research sikit baru tau. dikatakan haiwan ini boleh ditemui di hutan belantara Malaysia. namun begitu ia bukanlah mudah untuk ditemui. Jika anda bernasib baik, anda boleh menemuinya dan kemungkinan anda boleh menjadi kaya.. hehe.. sekian sahaja~ What a Face
Back to top Go down
http://gempakz.forumotion.com
 
Tokek - Mengapa ia mahal?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» URGENT: Indian Commando Teams in Gunfight With Terrorists Holding Hostages Inside Mumbai Hotel
» Islam Kalah dengan Yahudi dan Nasrani!
» mengapa muslim membela islam?
» Pastor Kong Hee Gelapkan Uang Gereja Senilai Ratusan Miliar
» @aajawas25 VS @emban : BOLEH Berhubungan badan dgn budak TANPA NIKAH

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: RUANGAN HOBI :: PENCINTA HAIWAN-
Jump to: