KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini

Share | 
 

 Bestnyer Colat Indulgence

Go down 
AuthorMessage
Mr.PiNGu

avatar

Posts : 553
DUIT gempakZ : 1510
REPUTASI : 1
Join date : 2010-12-13

PostSubject: Bestnyer Colat Indulgence   Sat Jan 01, 2011 5:23 pm


salam. Korang penggemar secret recipe tak? Pingu ni memang suke gler dengan menu-menu kat secret recipe. walaupun harganya mahal tapi puashati. sejak kawan ajak sekitar tahun lepas sejak itulah saya belajar makan kat tempat ini. Ok untuk hari ni nak cerita pasal Coklat Indulgence.

Coklat Indulgence merupakan kek yang paling saya minati dekat secret recipe. Dia punya kek memang cukup berasa and tidak memuakkan. Nikmati Coklat berkrim dengan keenakan yang tidak terhingga. Pingu lebih gemar kalu makan kek ni ketika sejuk.. memang menjilat sudu la.. hehee... selain coklat indulgence, pingu suke order makanan lain seperti Tom Yam Kung yang ada Udang besar tu. Kalau berkesempatan korang tryla secret recipe yer~
Back to top Go down
 
Bestnyer Colat Indulgence
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: RUANGAN HOBI :: MAKANAN & RESEPI-
Jump to: