KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini

Share | 
 

 Facebook Competitor: Which one is the best?

Go down 
AuthorMessage
Mr.PiNGu

avatar

Posts : 553
DUIT gempakZ : 1510
REPUTASI : 1
Join date : 2010-12-13

PostSubject: Facebook Competitor: Which one is the best?   Sun Jan 09, 2011 7:17 pm


Hai semua.. memandangkan telah tersebarnya Gosip bahawa Facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011, dan jika ia benar, maka dimanakah tempat lain yang best untuk kita melepak? aku ada search pasal competitor untuk Facebook ni. ada banyak. tapi macam tak familiar je. dalam list tu yang aku pernahla aktif cuma Tagged and Friendster. Ades. Still aku tak berapa minat dua benda tersebut. Aku rasa masih tiada satu social networking yang setanding dengan apa yang ada pada facebook. Mesra pengguna, applikasi menarik, selesa melayarinya. ada chatting, aplikasi games dan sebagainya. erm.. korang ada tak jumpa apa-apa social netwroking yang best? kalau ada bolehla suggest pada saya~

But still, I hope Facebook tidak tutup.. please.. please.. please.. huhu
I Love Facebook so much~
Back to top Go down
 
Facebook Competitor: Which one is the best?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» facebook, myspace, email
» One of our Facebook friends is requesting prayer
» Facebook Group
» ICSI in Facebook
» Bloggers, Instagram and Facebook??

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: SEMBANG-SEMBANG :: RUANGAN SANTAI-
Jump to: