KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini

Share | 
 

 Gosip Penutupan Facebook.. kata anda?

Go down 
AuthorMessage
Mr.PiNGu

Mr.PiNGu

Posts : 553
DUIT gempakZ : 1510
REPUTASI : 1
Join date : 2010-12-13

PostSubject: Gosip Penutupan Facebook.. kata anda?   Sat Jan 15, 2011 4:53 pm


Beberapa hari yang lepas memang kecoh dengan berita penutupan Facebook yang dijangka akan berlaku pada 15 Mac 2011. Memang bikin panik sana-sini. Walaupun sudah ada kenyatan balas yang menyatakan perkara tersebut merupakan rekaan dari pihak yang tidak bertanggungjawab, masih ramai lagi yang tidak tahu dan mempercayainya. Malahan topik berhubung penutupan facebook masih lagi rancak dibincangkan dimana-mana sahaja.

Itulah penangan Facebook, satu laman sosial terbaik yang pernah dicipta. Mempunyai ahli teramai dan masa yang dihabiskan untuk online Facebook adalah sangat lama bagi ramai ahlinya menjadikan facebook rangkaian Sosial paling berjaya. Mengapa Facebook?

Facebook menyediakan pelbagai aplikasi yang memenuhi citarasa setiap penggunanya. Boleh meletakkan gambar, video, berkongsi pendapat, chatting, aplikasi game, dan sebagainya. Pendek kata Facebook memenuhi almost semua keinginan pelangganya.

Saya merupaka salah seorang pengguna Facebook. Pada awalnya saya tidak rasa mahu mendaftar sebagai ahli Facebook kerana berasakan bahawa laman sosial ini seperti laman sosial lain seperti myspace, facebook, tagged dan sebagainya namun ternyata saya silap. selepas banyak kali dipujuk oleh kawan-kawan akhirnya saya mengalah dan mendaftar juga. Dan benar. Laman ini cukup menarik. Sehingga kini, saya hanya setia dengan Facebook sahaja dan laman-laman sosial lain saya sudah tinggalkan. begitulah penangan Facebook~ hihi
Back to top Go down
 
Gosip Penutupan Facebook.. kata anda?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» One of our Facebook friends is requesting prayer
» Facebook Group
» BMH
» GRACE E LONG
» I was a B.A.O.R. Soldier

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: SEMBANG-SEMBANG :: RUANGAN SANTAI-
Jump to: