KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini

Share | 
 

 Mengapa Facebook?

Go down 
AuthorMessage
Mr.PiNGu

avatar

Posts : 553
DUIT gempakZ : 1510
REPUTASI : 1
Join date : 2010-12-13

PostSubject: Mengapa Facebook?   Thu May 10, 2012 3:17 pm

Sebenarnya aku buka akaun facebook sebab dipujuk-pujuk oleh kawan-kawan. Lepas tu aku pun tak tahu nak buat apa sangat di Facebook tu so aku main game online je la yg dah diintegrasi ke dalam facebook. bila dah main game lama-lama aku jadi bosan. Lepas tu aku mula merapu dengan kawan-kawan yang aku add dan approve. So, bagusnya facebok ni aku dapat jumpe ramai kawan baru dan juga cari kawan-kawan lama aku yang entah dah kat mana. Selain itu, facebook tempat aku bersantai dan melepaskan tekanan. Tapi baru-baru ini facebook jadi tempat aku tertekan. Sebab ada insan-insan yang salah guna facebook ni utk memaki hamun, memfitnah dan sebagainya >.<
Back to top Go down
 
Mengapa Facebook?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» facebook, myspace, email
» One of our Facebook friends is requesting prayer
» Facebook Group
» ICSI in Facebook
» Bloggers, Instagram and Facebook??

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: SEMBANG-SEMBANG :: RUANGAN SANTAI-
Jump to: